«Έκανα μια τρέλα δοκιμάζοντας τα όρια μου»: Η πρώτη ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη μετά το Survivor 2021

10:24 - 22/01/2021

«Μια τρέλα» χαρακτήρισε η Αγγελική Λάμπρη τη συμμετοχή της στο Survivor, στην πρώτη ανάρτησή της στα social media, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι.Ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram -την πρώτη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2021- έκανε η Αγγελική Λάμπρη. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως η «Αγγέλα» του «Παρά Πέντε» χαρακτήρισε την εμπειρία της τρέλα που δοκίμασε τα όριά της. «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αξέχαστη εμπειρία που έζησα! Ε ναι λοιπόν, έφτασα μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, έκανα μια τρέλα δοκιμάζοντας τα όρια μου! Ενα παιχνίδι ήταν, η ζωή μας ολόκληρη είναι ένα παιχνίδι… Ας την ζούμε λοιπόν και ας την απολαμβάνουμε με όλη μας την ψυχή! Καλή χρονιά να έχου

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά