Έτερος Εγώ: Η μεταφορά της υπέροχης σειράς στο Netflix

08:33 - 22/01/2021

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας δηλώνει φανατικός θαυμαστής της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και μυθολογίας, αυτό που τον γοητεύει όμως πιο πολύ από όλα είναι ο αποσυμβολισμός τους. Μελετώντας τον Πυθαγόρα πέρα από το ομώνυμο γεωμετρικό του θεώρημα, προσέγγισε την θεωρία για τους «φίλιους αριθμούς» στην οποία ο Πυθαγόρας αποτύπωσε τη φιλία με αριθμούς και όρισε τον φίλο […] The post Έτερος Εγώ: Η μεταφορά της υπέροχης σειράς στο Netflix appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θα είναι το «Έτερος Εγώ» η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix;

Η ελληνική σειρά «Έτερος Εγώ» φαίνεται πως οδεύει προς το Netflix, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Έτερος Εγώ» : Η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix;

Ο δημιουργός της σειράς, «Έτερος Εγώ» Σωτήρης Τσαφούλιας, αποκάλυψε ότι η σειρά ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου» ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε αν αυτό ισχύει ή αν είναι μόνο φήμες. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις για την προβολή των δύο κύκλων του Έτερος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι