Η Αγγελική Λάμπρη «δίνει» τον Περικλή Κονδυλάτο – «Δεν ήταν έτσι όσο ήμουν στο Survivor» (βίντεο)
00:23 - 22/01/2021
Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Αγγελική Λάμπρη το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, βεβαίως, στις μέρες που έζησε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Μέσα σε όλα, η Αγγελική Λάμπρη αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του παιχνιδιού, όπως έχει εξελιχθεί, Περικλή Κονδυλάτο. «Είναι πολύ γλυκός ο Περικλής, περνάγαμε πάρα πολύ […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγγελική Λάμπρη: Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί στο Survivor – Τι αποκαλύπτει;
Η αγαπημένη ηθοποιός, Αγγελική Λάμπρη, ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη για το πώς ήταν η εμπειρία της στο φετινό «Survivor». Μάλιστα, η ηθοποιός έχοντας βγει πλέον από τα παιχνίδι δεν δίστασε να σχολιάσει τις ακραίες συμπεριφορές που βγάζει ο άλλοτε καλός της φίλος Περικλής Κονδυλάτος αλλά και για τη σχέση της με την Κάτια Ταραμπάνκο. Η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε ότι δεν αντέχει να βλέπει το Survivor επειδή δεν μπορεί να αντέξει τους τσακωμούς: «Δεν θέλω να δω επεισόδια του Survivor γιατί είναι άλλο το είσαι μέσα και άλλο το τι επιλέγουν να φανεί. Είδα το πρώτο επεισόδιο και έμεινα παγωτό. Είδα ανθρώπους που περνάγαμε καλά, να τσα
Διαβάστε το στο spoilersSurvivor: «Καρφιά» της Αγγελικής για τον Περικλή – «Δεν ήταν έτσι όσο ήμουν στο παιχνίδι»
Μεταξύ άλλων, η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του ριάλιτι, όπως έχει εξελιχθεί, Περικλή Κονδυλάτο.
Το άρθρο Survivor: «Καρφιά» της Αγγελικής για τον Περικλή – «Δεν ήταν έτσι όσο ήμουν στο παιχνίδι» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr