Γιατί το κρέας Kobe είναι τόσο ακριβό;
09:03 - 21/01/2021
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν καιρό η είδηση ότι ο Βρετανός πρώην πυγμάχος, Ricky Hatton, πλήρωσε 920 ευρώ για μία μπριζόλα στη Μύκονο. Αλλά τι μπριζόλα ήταν αυτή; Σίγουρα δεν ήταν μια τυχαία μπριζόλα, αλλά αυτή που συχνά αποκαλείται η Rolls Royce του κρέατος. Ήταν ένας κρέας Kobe και -μάλλον- τελικά δεν φταίει η […]
Το άρθρο Γιατί το κρέας Kobe είναι τόσο ακριβό; εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr