Τζώρτζια Γεωργίου: «Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν οι γονείς μου»

20:54 - 25/11/2019

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία μίλησε και για την περίοδο που […] The post Τζώρτζια Γεωργίου: «Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν οι γονείς μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζώρτζια Γεωργίου: Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν οι γονείς μου

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία μίλησε και για την περίοδο που σταμάτησε η Ελληνοφρένεια στον Alpha. «Παράλληλα, όμως, έψαχναν να βρουν κοπέλα για την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Κάποιος από τη συντακτική ομάδα είχε την ιδέα να βρουν μια κοπέλα που να μιλάει κυπριακά. Δεδομένου λοιπόν ότι εγώ ήμουν ήδη στον Alpha, μου πρότειναν τελικά την Ελληνοφρένεια», είπε αρχικά η Τζώρτζια Γεωργίου. Η συνεργασία της με τον Alpha κράτησε τριάμισι χρόνια, μέχρι που ένα βράδυ ενημερώθηκε, χωρίς προειδοποίηση, για το κόψιμο της εκπομπής. «Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν είχα κάτι άλλο

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»