Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είμαι της αρχικής απογοήτευσης, μου το έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη»

10:12 - 14/10/2019

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος φέτος παρουσιάζουν καθημερινά στο Open την εκπομπή Μεσημέρι #yes. Μιλώντας στην κάμερα της […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είμαι της αρχικής απογοήτευσης, μου το έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν είμαι της αρχικής απογοήτευσης, μου το έχει μάθει η Ελένη Μενεγάκη

Για την εκπομπή Μεσημέρι #yes που παρουσιάζει καθημερινά στο Open, μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου, η Κατερίνα Ζαρίφη. «Είναι μια ζώνη πάρα πολύ δύσκολη. Εμείς κάνουμε τη δική μας προσπάθεια. Μέχρι στιγμής, δεν είναι τα νούμερα αυτά που εμείς θα θέλαμε να είναι, αλλά είναι κάτι που θα το δουλέψουμε σκυλίσια. Εγώ δεν είμαι της αρχικής απογοήτευσης και αυτό μου το έχει μάθει η φίλη μου που την πετυχαίνουμε 45 λεπτά απέναντι, η Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»