Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όμορφος άνδρας ο Αλέξης Τσίπρας – Είμαι με τους Εργατικούς

11:24 - 20/01/2021

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στον Τάκη Χατζή για την πολιτική της τοποθέτηση, τους πολιτικούς που της αρέσουν, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις στον αέρα.Για όλους και για όλα μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT» η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πολιτική. «Είμαι με τη λογική και το δίκιο» υποστήριξε και σημείωσε ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα κομματικά πιστεύω να μας κάνουν να εθελοτυφλούμε. Είπε συγκεκριμένα: «Αριστερή δεν είμαι, αλλά τα καλά της αριστεράς όταν ήταν ο κύριος Τσίπρας στην εξουσία, είχα το σθένος να τα πω και να τα αναδ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Όμορφος άνδρας ο Αλέξης Τσίπρας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είπε ότι είναι με τους «Εργατικούς»

«Είμαι με τη λογική και το δίκιο» υποστήριξε αρχικά και σημείωσε ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τα κομματικά πιστεύω να μας κάνουν να εθελοτυφλούμε. Και τόνισε συγκεκριμένα: «Αριστερή δεν είμαι, αλλά τα καλά της αριστεράς όταν ήταν ο κύριος Τσίπρας στην εξουσία, είχα το σθένος να τα πω και να τα αναδείξω». Και, παρακάμπτοντας τον […] The post «Όμορφος άνδρας ο Αλέξης Τσίπρας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είπε ότι είναι με τους «Εργατικούς» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά