Βασιλακόπουλος: "Ο Πιτίνο θα είναι στην Εθνική, θα είμαι υποψήφιος και το 2020"
18:51 - 25/11/2019
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τον νόμο Αυγενάκη, τους αντιπάλους τους στις εκλογές της ΕΟΚ, τον Ρικ Πιτίνο που θα είναι προπονητής της Εθνικής και τι έγινε με Γιαννάκη και Σφαιρόπουλο όταν ήταν στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασιλακόπουλος: «Ο Πιτίνο θα είναι στην Εθνική, θα είμαι υποψήφιος στην Ομοσπονδία και το 2020»
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε οριστικό τέλος στο σίριαλ της παρουσίας του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της Εθνικής, αλλά και το τι έγινε με Γιαννάκη και Σφαιρόπουλο όταν ήταν στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον νόμο Αυγενάκη
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒασιλακόπουλος: Ο Πιτίνο θα είναι κανονικά στην Εθνική
Σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ υπογράμμισε ότι δεν αλλάζει κάτι για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, η σύναψη συμφωνίας που έκανε με τον Παναθηναϊκό
Διαβάστε το στο aek365.comΒασιλακόπουλος: “Ο Πιτίνο θα είναι στην Εθνική – Τι σχέση έχω εγώ με τη διαιτησίας;”
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για τον νόμο Αυγενάκη, τους αντιπάλους τους στις εκλογές της ΕΟΚ, τον Ρικ Πιτίνο που θα είναι προπονητής της Εθνικής και τι έγινε με Γιαννάκη και Σφαιρόπουλο όταν ήταν στον Ολυμπιακό.
The post Βασιλακόπουλος: “Ο Πιτίνο θα είναι στην Εθνική – Τι σχέση έχω εγώ με τη διαιτησίας;” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.gr