Γιαννούλης: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
18:19 - 19/01/2021
Τις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή του στη Νόριτς έκανε ο Δημήτρης Γιαννούλης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να αγωνιστεί στην Αγγλία. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Νόριτς. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ σε μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιαννούλης: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νόριτς
Παίκτης της Νόριτς είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιαννούλης: «Ήταν όνειρό μου να παίξω σε αγγλική ομάδα»
Ο Έλληνας αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νόριτς
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιαννούλης : «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε λόγο για ένα όνειρό του που έγινε πραγματικότητα.
Διαβάστε το στο in.grΓιαννούλης: «Ονειρο να παίξω σε μία αγγλική ομάδα»
Ο 25χρονος αριστερός μπακ έγινε και επίσημα παίκτης της Νόριτς και έδειξε έτοιμος να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της
Διαβάστε το στο GazzettaΓιαννούλης: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε λόγο για ένα όνειρό του που έγινε πραγματικότητα.
Διαβάστε το στο tovimaΓιαννούλης: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
Ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νόριτς μετά τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ
Το άρθρο Γιαννούλης: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΠΑΟΚ: Η Νόριτς ανακοίνωσε τον Γιαννούλη αλά... ελληνικά - «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα» (pic)
Η Νόριτς ανακοίνωσε τον Δημήτρη Γιαννούλη - Η ομάδα τίμησε την ελληνική γλώσσα - «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα», σχολίασε ο παίκτης.
Διαβάστε το στο fosonline.grΓιαννούλης: «Ήταν όνειρό μου να παίξω σε μια αγγλική ομάδα»
Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη μετά την ανακοίνωσή του από την Νόριτς.Παίκτης της Νόριτς είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος ανακοινώθηκε από το Αγγλικό κλάμπ. Ο 25χρονος διεθνής μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα των «καναρινιών» τονίζοντας ότι πάντα είχε το όνειρο να αγωνιστεί σε αγγλική ομάδα και ανυπομονεί να πατήσει το χορτάρι του γηπέδου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα. Ήταν όνειρο να παίξω σε μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε. Ήταν πολύ φορτωμένες οι τελευταίες μέρες αλλά τώρα είμαι εδώ και ανυπομονώ να πατήσω στο χορτάρι με τους νέους μου συμπαίκτες.
Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Θεωρώ πως είμαι ένας γρήγορος
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιαννούλης : «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»
Διαβάστε το στο to10.gr