Δημοσιογράφος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από υφυπουργό: Πήγε να μου ξεκουμπώσει το φόρεμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημοσιογράφος καταγγέλλει υφυπουργό Άμυνας για σεξουαλική παρενόχληση: «Με κυνηγούσε και μου έλεγε ένα φιλάκι»
Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για το βιασμό. Η δημοσιογράφος Ιωάννα Ηλιάδη καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από υφυπουργό Αμυνας, το 1994. Όπως αναφέρει η κ. Ηλιάδη, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, νεαρή συντάκτρια εκείνη την εποχή, είχε κλείσει ραντεβού στο υπουργείο με τον […]
The post Δημοσιογράφος καταγγέλλει υφυπουργό Άμυνας για σεξουαλική παρενόχληση: «Με κυνηγούσε και μου έλεγε ένα φιλάκι» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣεξουαλική παρενόχληση από υφυπουργό καταγγέλλει δημοσιογράφος: Πήγε να ξεκουμπώσει το φόρεμά μου
Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από αθλητικό παράγοντα, έχει σπάσει τον κύκλο της “σιωπής”, καθώς κι άλλες γυναίκες που βίωσαν παρόμοιες εμπειρίες βρίσκουν το θάρρος να τις αποκαλύψουν δημόσια. Η δημοσιογράφος Ιωάννα...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σεξουαλική παρενόχληση από υφυπουργό καταγγέλλει δημοσιογράφος: Πήγε να ξεκουμπώσει το φόρεμά μου
Διαβάστε το στο sinidisi.grΣοκαριστική καταγγελία δημοσιογράφου για σεξουαλική παρενόχληση πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ
Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε η γνωστή δημοσιογράφος Ιωάννα Ηλιάδη η οποία σε ανάρτηση τής ανέφερε ότι και εκείνη έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ. Αναλυτικά η ανάρτηση της δημοσιογράφου: “Ήταν Αύγουστος του 1994 όταν ως νεαρή συντάκτρια του Ριζοσπάστη, διαπιστευμένη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είχα κλείσει ραντεβού με τον υφυπουργό για μια […]
The post Σοκαριστική καταγγελία δημοσιογράφου για σεξουαλική παρενόχληση πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr