Συγκινεί ο Γιάννης Πάριος: Έχω μια αδερφούλα η οποία παιδεύεται εδώ και 3,5 χρόνια από εγκεφαλικό

10:15 - 19/01/2021

Ο τραγουδιστής του έρωτα αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ώθησε για να δωρίσει δύο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Πάριος: Έχω μια αδερφούλα η οποία παιδεύεται εδώ και 3,5 χρόνια από εγκεφαλικό

Ο τραγουδιστής του έρωτα αποκάλυψε τι τον ώθησε να δωρίσει δύο κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Μεταξά.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Πάριος: «Έχω μια αδερφoύλα η οποία παιδεύεται εδώ και 3,5 χρόνια από εγκεφαλικό»

Γιάννης Πάριος: «Έχω μια αδερφoύλα η οποία παιδεύεται εδώ και 3,5 χρόνια από εγκεφαλικό» Σε μια γενναιόδωρη χειρονομία προχώρησε ο Γιάννης Πάριος σε συνεργασία με τη ΜΙΝΩΣ. Αφού ο 74χρονος ερμηνευτής δώρισε δύο κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά, ανακοίνωσε πως, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία του, τα έσοδα από τις πωλήσεις του νέου, διπλού του CD «Αχ αγάπη… αχ έρωτα» θα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Καζακστάν: Πτηνά, μηχανική βλάβη, πύραυλοι ή οι Ρώσοι - Τα 5 σενάρια για τη συντριβή του Embraer

Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Elena» - Προβλήματα σε Αττική, Έυβοια και Αράχωβα - Πού θα βρέξει σήμερα

Φοίβος: Υπήρχαν καλλιτέχνες που αρνήθηκα να τους γράψω τραγούδια, τις περισσότερες φορές που τους βοήθησα πήγε στράφι

Καζακστάν: Τα 5 σενάρια πίσω από τη συντριβή του Embraer - Βλάβη, πουλιά ή θραύσματα πυραύλου;

Δέσποινα Βανδή: Με Μπισμπίκη, Λαζόπουλο, Δανάη Μπάρκα το ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα

Ελένη Βουλγαράκη: Η εορταστική selfie με τον Φώτη Ιωαννίδη