Ξυλοδαρμός Σταθμάρχη: Τι λέει ο πατέρας των ανήλικων δραστών – «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»!

14:17 - 18/01/2021

Ξεκάθαρος για τα παιδιά του ο πατέρας των δύο ανήλικων που χτύπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του Μετρό και πλέον τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη! Το άρθρο Ξυλοδαρμός Σταθμάρχη: Τι λέει ο πατέρας των ανήλικων δραστών – «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξυλοδαρμός στο Μετρό - Ξεσπά η μητέρα των ανήλικων δραστών: «Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, υπέστησαν μπούλινγκ»

Τραμπούκο και ψεύτη χαρακτήρισε τον σταθμάρχη η μητέρα - Την Τρίτη απολογούνται οι ανήλικοι

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πατέρας των 2 ανηλίκων για τον ξυλοδαρμό στο Μετρό: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της άγριας επίθεσης που δέχθηκε σταθμάρχης του μετρό από δύο ανήλικα αδέλφια. Στην ταυτοποίηση των δύο παιδιών, 15 και 17 ετών, από το Περιστέρι οδήγησε οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ειδικός φρουρός. Για το περιστατικό μίλησαν για πρώτη φορά στο Tlive οι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!