Κακλαμανάκης στο newsit.gr: Έτσι απείλησαν την ζωή μου – «Ξέρουμε που μένεις και θα σε τακτοποιήσουμε»

13:42 - 18/01/2021

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μιλάει στο newsit.gr για τις απειλές κατά της ζωής του, αλλά και για το σάλο που ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. «Έχουμε επιβιώσει σε τόσες θάλασσες. Είναι δυνατόν να πνιγούμε από το δίκιο μας;» To άρθρο Κακλαμανάκης στο newsit.gr: Έτσι απείλησαν την ζωή μου – «Ξέρουμε που μένεις και θα σε τακτοποιήσουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακλαμανάκης : Έτσι Απείλησαν Την Ζωή Μου – «Ξέρουμε Που Μένεις Και Θα Σε Τακτοποιήσουμε»

Κακλαμανάκης : Έτσι Απείλησαν Την Ζωή Μου – «Ξέρουμε Που Μένεις Και Θα Σε Τακτοποιήσουμε» Ο Νίκος Κακλαμανάκης μιλάει στο για τις απειλές κατά της ζωής του, αλλά και για το σάλο που ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. «Έχουμε επιβιώσει σε τόσες θάλασσες. Είναι δυνατόν να πνιγούμε από το δίκιο μας;» Ο χρυσός […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Αγρίνιο – Χαροπαλεύει η αδελφή του

«Σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη «νίκη» στις εκλογές συνέδρων: Και οι δύο πλευρές λένε ότι κερδίζουν

ΟΙ ΗΠΑ προειδοποιούν το Ιράν να μην επιτεθούν ξανά στο Ισραήλ: «Δεν θα μπορέσουμε να τους συγκρατήσουμε»

Super League: Η κορυφή του Ολυμπιακού και η χορταστική ισοπαλία στη Λεωφόρο – Βαθμολογία, φάσεις, γκολ

Μαρούσι – ΠΑΟΚ 80-81: Άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων και πήρε αγχωτικό «διπλό»

Formula 1: Ματαιώθηκαν οι δοκιμές κατάταξης στη Βραζιλία λόγω καταιγίδας