Κακλαμανάκης στο newsit.gr: Έτσι απείλησαν την ζωή μου – «Ξέρουμε που μένεις και θα σε τακτοποιήσουμε»

13:42 - 18/01/2021

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μιλάει στο newsit.gr για τις απειλές κατά της ζωής του, αλλά και για το σάλο που ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. «Έχουμε επιβιώσει σε τόσες θάλασσες. Είναι δυνατόν να πνιγούμε από το δίκιο μας;» To άρθρο Κακλαμανάκης στο newsit.gr: Έτσι απείλησαν την ζωή μου – «Ξέρουμε που μένεις και θα σε τακτοποιήσουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακλαμανάκης : Έτσι Απείλησαν Την Ζωή Μου – «Ξέρουμε Που Μένεις Και Θα Σε Τακτοποιήσουμε»

Κακλαμανάκης : Έτσι Απείλησαν Την Ζωή Μου – «Ξέρουμε Που Μένεις Και Θα Σε Τακτοποιήσουμε» Ο Νίκος Κακλαμανάκης μιλάει στο για τις απειλές κατά της ζωής του, αλλά και για το σάλο που ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου. «Έχουμε επιβιώσει σε τόσες θάλασσες. Είναι δυνατόν να πνιγούμε από το δίκιο μας;» Ο χρυσός […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άγγελος Θεοδωράκης Αγγελίδης: Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη ξεσπά – «Αυτά που έγραψαν είναι αναληθή»

«Ο Δρόμος των Πρωταθλητών»: Η μεγάλη προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Αργίες 2025: Πότε πέφτει του Αγίου Πνεύματος και πότε είναι τα επόμενα τριήμερα

Formula E: Φοβερές μάχες στη Σαγκάη με τη DS Penske να κάνει το 1-2 για πρώτη φορά

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ: Ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Champions League – Τα δύο αουτσάιντερ που σόκαραν Λίβερπουλ, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα

Tres leches: Συνταγή για το κέικ με τα τρία διαφορετικά είδη γάλακτος από το Μεξικό