Ξυλοδαρμός Σταθμάρχη. Προσέλβαλε την τιμή μας και χαστούκισε τον αδερφό μου
07:59 - 18/01/2021
«Τα παιδιά ήταν συγκλονισμένα και σοκαρισμένα από όσα είχαν συμβεί, για αυτό τόσες ημέρες δεν είχαν παρουσιαστεί στις Αρχές». Μιλώντας στον Ant1, ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο παιδιών, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη στο μετρό, στην Ομόνοια υποστήριξε ότι τα δυο ανήλικα παιδιά προχώρησαν στην άγρια επίθεση επειδή τους προσέβαλε την τιμή τους. Όπως είπε η κατεύθυνση είναι να συναντήσουν τον σταθμάρχη, «είναι διαθέσιμοι να ομαλοποιήσουν τις σχέσεις. Έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί». «Υπήρξε μια πράξη άδικη σε βάρος των παιδιών, αυτό είναι το ευγενικότερο που μπορώ να πω, προκάλεσε τα παιδιά, προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη τους, ενώ χ
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Οι διάλογοι με τη μητέρα των δραστών που «καίνε» τον ειδικό φρουρό
Αποκαλυπτικοί είναι διάλογοι που επιβεβαιώνουν την εμπλοκή ενός ειδικού φρουρού στην υπόθεση του ξυλοδαρμού σταθμάρχη του μετρό από δύο ανήλικους στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας.
Διαβάστε το στο GazzettaΞυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Ήθελε να το παίξει τραμπούκος, είπε η μητέρα των ανηλίκων
«Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω»
Διαβάστε το στο news.grΞυλοδαρμός σταθμάρχη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο, και τρίτο πρόσωπο κάλυπτε τους ανήλικους
Οι δύο ανήλικοι δράστες της επίθεσης και του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στο μετρό, ετοιμάζουν τις απολογίες τους, ενώ έρχεται στο φως ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο.
Το άρθρο Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο, και τρίτο πρόσωπο κάλυπτε τους ανήλικους εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr