Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου – Bία και ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

00:00 - 18/01/2021

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη  προχώρησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Ηταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας, υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων», επεσήμανε ο Νίκος Κακλαμανάκης. Όσα λέει έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου αναφορικά […] The post Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου – Bία και ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Βόμβα» Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε η ζωή μου από το περιβάλλον της Ομοσπονδίας – Σύντομα στη δημοσιότητα φιλμ με στοιχεία

Για «μεγάλη ομερτά» μέσα στην Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έκανε λόγο ο Νίκος Κακλαμανάκης, σημειώνοντας πως οι αποκαλύψεις Μπεκατώρου «δυστυχώς για μένα δεν είναι κάτι που δεν θα περίμενα από αυτή την ομοσπονδία. Τα πάντα έχω δει». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέφερε πως ήταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση […] The post «Βόμβα» Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε η ζωή μου από το περιβάλλον της Ομοσπονδίας – Σύντομα στη δημοσιότητα φιλμ με στοιχεία appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κακλαμανάκης: Bία κι ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας - Εχει απειληθεί η ζωή μου δύο φορές

"Bία κι ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. Εχω δει τα πάντα", λέει ο Νίκος Κακλαμανάκης, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κακλαμανάκης> Έχουν απειλήσει τη ζωή μου από την ομοσπονδία- Γνώριζα για τον βιασμό

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις από τον Ολυμπιονίκη The post Κακλαμανάκης> Έχουν απειλήσει τη ζωή μου από την ομοσπονδία- Γνώριζα για τον βιασμό appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Κακλαμανάκης: Έχουν απειλήσει τη ζωή μου δύο φορές από την ομοσπονδία

«Αν κάποιος ψάξει στην Ομοσπονδία, θα βρει περισσότερα» – «Ψυχικά και συναισθηματικά με κακοποιούν ανά πάσα στιγμή» Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, το σήμερα, Δευτέρα ανέφερε πως η περίπτωση της Μπεκατώρου δεν είναι η μοναδική και πως «και άλλες κοπέλες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη». Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κακλαμανάκης «αν κάποιος ψάξει τα πάντα στην Ομοσπονδία θα βρει πολλά περισσότερα, περισσότερα κι απ’ όσα γνωρίζουν οι αθλητές». Υπενθυμίζεται πως χθες είχε αποκαλύψει πως παράγοντες της ομοσπονδίας «απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν». Από την καταγγελία του κου Κακλαμανάκη για σκάνδαλα στο χώρο της ιστιοπλ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Σοφία Παθέκα: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της και η επιθυμία για μια νέα αρχή

Η φάλαγγα της Σπάρτης: Η στρατιωτική μηχανή της αρχαίας Ελλάδας

Από το 2026, όλες οι φορολογικές δηλώσεις θα είναι προσυμπληρωμένες: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ο Αδερφός του 19χρονου κάνει τατουάζ στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του

Νέα κριτήρια για το «Σπίτι Μου 2»: Εισοδηματικό Όριο αλλά και ηλικιακό στα 50 Χρόνια

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά σας για μια υγιή επιστροφή στο σχολείο σύμφωνα με τους ειδικούς