Σοκάρει ο Κακλαμανάκης: Bία και ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας- Απειλήθηκε η ζωή μου δύο φορές
22:30 - 17/01/2021
Διαχρονικά γνωστό ήταβν ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας ιστιοπλοίας, υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων, ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο χρυσός ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, Νίκος Κακλαμανάκης. «Μεγάλη ομερτά» μέσα στην ομοσπονδία, τόνισε και πρόσθεσε «δυστυχώς για μένα δεν είναι κάτι που δεν θα περίμενα από αυτή την ομοσπονδία....
The post Σοκάρει ο Κακλαμανάκης: Bία και ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας- Απειλήθηκε η ζωή μου δύο φορές appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άνοιξε ο ασκός του αιόλου! Βία και ομερτά στην ομοσπονδία της Ιστιοπλοϊάς – Βόμβα Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου
«Τα στοιχεία που έχουμε είναι επαρκέστατα σε ό, τι αφορά την κατάχρηση εξουσίας διαχρονικά από την ομοσπονδία», επεσήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Ηταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας, υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων», επεσήμανε ο Νίκος Κακλαμανάκης. Όσα λέει έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1998. «Υπάρχει μεγάλη ομερτά μέσα στην ομοσπονδία», τόν
Διαβάστε το στο spoilersΚακλαμανάκης: Bία κι ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας- Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όσα λέει έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1998.Στους κόλπους της ομοσπονδίας ιστιοπλοίας ήταν διαχρονικά γνωστό ότι υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων, ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο χρυσός ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, Νίκος Κακλαμανάκης.
«Μεγάλη ομερτά» μέσα στην ομοσπονδία, τόνισε και πρόσθεσε «δυστυχώς για μένα δεν είναι κάτι που δεν θα περίμενα από αυτή την ομοσπονδία. Τα πάντα έχω δει».
Από την καταγγελία
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚακλαμανάκης: Μεγάλη ομερτά στην Ομοσπονδία, έχει απειληθεί δύο φορές η ζωή μου
Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία), μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, ενώ ο Νίκος Κακλαμανάκης προέβη σε νέες αποκαλύψεις.
Διαβάστε το στο efsyn.gr