«Βόμβα» Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε η ζωή μου από το περιβάλλον της Ομοσπονδίας – Σύντομα στη δημοσιότητα φιλμ με στοιχεία

22:25 - 17/01/2021

«Είδα πράγματα που δεν έπρεπε» - «Μεγάλη ομερτά» - «Δεν είδαμε τίποτα ακόμα»ΕΛΛAΔΑ  Για «μεγάλη ομερτά» μέσα στην Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έκανε λόγο ο Νίκος Κακλαμανάκης, σημειώνοντας πως οι αποκαλύψεις Μπεκατώρου «δυστυχώς για μένα δεν είναι κάτι που δεν θα περίμενα από αυτή την ομοσπονδία. Τα πάντα έχω δει». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέφερε πως ήταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων. Από την καταγγελία του κου Κακλαμανάκη για σκάνδαλα στο χώρο της ιστιοπλοΐας ξεκίνησε η έρευνα του εισαγγελέα Σιμιτζόγλου. Ο χρυσός ολυμπιονίκης υπογράμμισε πως έχει καταθέσει 130 σελίδες, για όλα αυ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου – Bία και ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη  προχώρησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Ηταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας, υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων», επεσήμανε ο Νίκος Κακλαμανάκης. Όσα λέει έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου αναφορικά […] The post Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου – Bία και ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Βόμβα Κακλαμανάκη: Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου – Bία και ομερτά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Νίκος Κακλαμανάκης μιλώντας στο βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Ηταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας, υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων», επεσήμανε ο Νίκος Κακλαμανάκης. Όσα λέει έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)