Ο Νίκος Κακλαμανάκης για την Σοφία Μπεκατώρου – «Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός της ψυχής»

11:00 - 17/01/2021

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης παραχώρησε δηλώσεις στο Έλα Χαμογέλα για τον μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών σχετικά με την […] The post Ο Νίκος Κακλαμανάκης για την Σοφία Μπεκατώρου – «Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός της ψυχής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κακλαμανάκης για Σοφία Μπεκατώρου: «Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός της ψυχής»

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», μίλησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η Σοφία...

Διαβάστε το στο Zougla

Νίκος Κακλαμανάκης για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου: «Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός της ψυχής»

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», μίλησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στήριξη Νίκου Κακλαμανάκη στη Σοφία Μπεκατώρου: «Απειλούσαν παιδιά για να μη μιλήσουν»

ΕΛΛAΔΑ  Την απόλυτη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε ο χρυσός ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" του OPEN TV, καταγγέλοντας παράλληλα τις συνθήκες ομερτά που επικρατούν στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοίας. Ο «Χρυσός» Ολυμπιονίκης δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας πως δεν είναι μόνο σπουδαία αθλήτρια, αλλά και άνθρωπος και πως τα όσα κατήγγειλε έρχονται να προστεθούν σε όσα ο ίδιος είχε κάνει γνωστά από χρόνια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Ο Νίκος Κακλαμανάκης κατήγγειλε πως παράγοντες της Ομοσπονδίας "απειλούσαν παιδιά για να μην μιλήσουν". Αναφορικά με το εάν είχαν έρθει σε γνώση

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κακλαμανάκης για κακοποίηση Μπεκατώρου – Έχει πολλή ομερτά και βία μέσα στο διοικητικό συμβούλιο

Ο Νίκος Κακλαμανάκης, Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας, μίλησε για την κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου και έκανε αποκαλύψεις που…καίνε το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αποκάλεσε “κράτος εν κράτη”.         Ο Ολυμπιονίκης δήλωσε χαρακτηριστικά για την αθλήτρια:           «Τη γνωρίζω πολλά χρόνια. Δεν είναι μόνο μια κορυφαία αθλήτρια στο νερό, αποδεικνύει ότι τολμά να λέει και την αλήθεια της, η οποία αλήθεια της δυστυχώς για εμένα, μετά τα όσα είχα πει στη Βουλή, που ήλπιζα να είναι η αρχή και για εμένα και για τη Σοφία, αλλά και για άλλους αθλητές να μιλήσουν για το τι συμβαίνει στην Ομοσπονδία, δυστυχώς δικαιώνομαι. Από τα 19 μου λέω ότι η συγκεκριμένη Ομοσπονδία είναι κράτος εν κράτει. 33 χρόνια

Διαβάστε το στο spoilers

Κακλαμανάκης για Μπεκατώρου: Μεγαλύτερος είναι ο βιασμός της ψυχής

Για τα όσα συμβαίνουν στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε ο Νίκος Κακλαμανάκης. Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης δήλωσε πως υπήρχαν παράγοντες της Ομοσπονδίας που απειλούσαν παιδιά. Ο ίδιος ανέφερε συγκεκριμένα: «Την Σοφία Μπεκατώρου την γνωρίζω πολλά χρόνια. Δεν είναι μόνο κορυφαία αθλήτρια, αποδεικνύει ότι και στην θάλασσα είναι κορυφαία γιατί τολμά να λέει την αλήθεια της, η οποία μετά τα όσα είχα πει στην Βουλή, κι ήλπιζα ότι θα ήταν η αρχή για την Σοφία και για άλλους αθλητές της ομοσπονδίας να μιλήσουν, δυστυχώς δικαιώνομαι. Από τα 19 μου λέω ότι η ομοσπονδία είναι

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»