Ομπραντόιρο: Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Κόνιαρη

21:39 - 16/01/2021

Ο Αντώνης Κόνιαρης θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του στην Ομπραντόιρο ως δανεικός από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν και η ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ομπραντόιρο: Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Κόνιαρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ομπραντόιρο: Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Κόνιαρη

Ομπραντόιρο: Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Κόνιαρη 16/01/2021 Ο Αντώνης Κόνιαρης θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του στην Ομπραντόιρο ως δανεικός από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν και η ισπανική ομάδα εξήγησε την επιλογής της. Ο Γενικός Διευθυντής της Ομπραντόιρο, Χοσέ Λουίς Ματέο μίλησε για τη μετεγγραφή και στάθηκε στην μεγάλη εμπειρία που έχει ο διεθνής γκαρντ, μετά από την παρουσία του σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. «Ο Κόνιαρης είναι νέος σε ηλικία όμως διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πιο υψηλό επίπεδο. Μπορεί να αποδειχθεί καλός αμυντικός. Η ικανότητά του να παίρνει αποφάσεις, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει μαζί με ακόμα έναν πλέι μ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Καμπανάκι» από το ECDC σε όλη την Ευρώπη για δύο βακτήρια που εξαπλώνονται και είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο