Κ. Καραμανλής: Στόχος η ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης και κίνητρα για ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων
09:39 - 14/10/2019
ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης και κίνητρα για ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων, τα οποία είναι γερασμένα, είναι ο στόχος του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όπως υπογράμμισε χθες ο κ. Κώστας Καραμανλής.
Μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣKAI και τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Αυτιά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, είπε συγκεκριμένα ότι «ο στόχος είναι να φτάσουμε σιγά - σιγά και να αυξήσουμε την ηλεκτροκίνηση. Αυτό θέλει ένα μεταβατικό στάδιο και η αγορά αυτών των αυτοκινήτων είναι πάρα πολύ ακριβή και απαγορευτική για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας.
Όπως ανέφερε η κυβέρνηση θα ευνοήσει και θα ενθαρρύνει ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να αγοράζει και αυτοκίνητο μέχρι πενταετ
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr