Armie Hammer: Σάλος στο Hollywood με τις κανιβαλικές τάσεις του πασίγνωστου ηθοποιού

19:33 - 15/01/2021

Φαντασιώσεις βιασμού, κανιβαλισμό και βία περιλαμβάνουν προσωπικά μηνύματα του ηθοποιού Armie Hammer που ηρθαν στο φως To άρθρο Armie Hammer: Σάλος στο Hollywood με τις κανιβαλικές τάσεις του πασίγνωστου ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Για κανιβαλικές τάσεις κατηγορείται ο γνωστός ηθοποιός Armie Hammer

Διαρροή μνημάτων του ηθοποιού στο Instagram στα οποία φέρεται να έγραφε: «Είμαι 100% κανίβαλος. Θέλω να σε φάω. Είναι τρομακτικό που το παραδέχομαι. Δεν το έχω παραδεχθεί ποτέ ξανά» δημιουργούν αντιδράσεις. Μάλιστα και η πρώην σύντροφός του Κόρτνεϊ Βουτσέκοβιτς, επιβεβαίωσε τα όσα αποκαλύφθηκαν αναφέροντας στην Page Six της Νew York Post. «Μου είπε ότι θέλει […] The post Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Για κανιβαλικές τάσεις κατηγορείται ο γνωστός ηθοποιός Armie Hammer appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα»

Ανδρομάχη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο της

Μαίρη Μηνά: «Η ζωή μου χωρίζεται στο πριν γίνω μητέρα και στο μετά»

Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε νύφη και περπάτησε στην εβδομάδα μόδας – Το στραβοπάτημα πάνω στη σκηνή

Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή