Κούγιας: «Η πρώτη μου σύζυγος σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας - Έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο»

13:28 - 15/01/2021

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος τόσο στον χαμό της πρώτης του συζύγου, όσο και τη σκληρή αντιδικία που είχε για χρόνια με την Εύη Βατίδου, μετά το διαζύγιό τους. «Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας, έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος μετά. Αφιέρωσα τη ζωή μου στη δικηγορία γιατί η εργασιοθεραπεία μετά το χαμό της συζύγου μου ήταν βάλσαμο. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε:  «Ο γιος μου πέρασε φέτος στη Νομική Αθηνών, ελπίζω και η κόρη μου να έρθει στο γραφείο. Στο γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: «Η 1η μου σύζυγος σκοτώθηκε 30 μέρες μετά το γάμο. Για το διαζύγιο με την Εύη έφταιγα περισσότερο»

Αλέξης Κούγιας: Μία σπάνια συνέντευξη από τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια. Ο ξαφνικός θάνατος της πρώτης συζύγου, ο γάμος με την Εύη Βατίδου, η αντιδικία τους και η αναφορά στον Λαζόπουλο. Ο γνωστός ποινικολόγος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο πολύκροτες υποθέσεις στα δικαστικά έδρανα μίλησε για την καριέρα του αλλά και […] The post Κούγιας: «Η 1η μου σύζυγος σκοτώθηκε 30 μέρες μετά το γάμο. Για το διαζύγιο με την Εύη έφταιγα περισσότερο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Αλέξης Κούγιας: «Η πρώτη σύζυγός μου σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας»

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο χαμό της πρώτης του συζύγου, στο γάμο και το διαζύγιο με την Εύη Βατίδου, αλλά και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. «Όταν πέθανε η πρώτη μου σύζυγος έμενα 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. […] The post Αλέξης Κούγιας: «Η πρώτη σύζυγός μου σκοτώθηκε 32 μέρες μετά τον γάμο μας» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)