Ευαγγελία Συριοπούλου: Δεν ζηλεύω που φλερτάρουν τον σύντροφο μου
16:43 - 14/01/2021
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Ευαγγελία Συριοπούλου που έκανε ποδαρικό για το νέο έτος. Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε για τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, καθώς και για την τρυφερή σχέση, βαθιάς αγάπης και αλληλοκατανόησης, που έχουν μεταξύ τους. […]
The post Ευαγγελία Συριοπούλου: Δεν ζηλεύω που φλερτάρουν τον σύντροφο μου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευαγγελία Συριοπούλου: Με φλερτάρουν και ο σύντροφός μου χαίρεται
Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε για την σχέση που έχει με τον αγαπημένο της Στράτο, ενώ αποκάλυψε αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του.Η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον σύντροφο της.
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως «έχουμε κλείσει 10 χρόνια σχέσης» και είπε ότι «εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι κείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Όλο αυτό που συνέβη μέχρι σήμερα μας έδεσε ακόμα περισσότερο».
Παράλληλα, αποκάλυψε πως αντιδράει ο αγαπημένος της, όταν την φλερτάρουν στο δρόμο.
«Με φλερτάρουν και είναι π
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr