Η Μάγκυ Ταμπακάκη για το bullying που δέχτηκε – «Ήμουν η χοντρή της τάξης, με έλεγαν παχύδερμο»
15:24 - 14/01/2021
Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Μάγκυ Ταμπακάκη, η οποία μίλησε για το MasterChef, αλλά και […]
The post Η Μάγκυ Ταμπακάκη για το bullying που δέχτηκε – «Ήμουν η χοντρή της τάξης, με έλεγαν παχύδερμο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάγκυ Ταμπακάκη – MasterChef: «Ήμουν η χοντρή της τάξης - Με έλεγαν παχύδερμο»
«Πέρασα την παιδική και εφηβική μου ηλικία ως το αγοροκόριτσο με τα παραπανίσια κιλά» περιέγραψε η πρώην παίκτρια από τον 2o κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠρώην παίκτρια του MasterChef αποκαλύπτει: “Δεχόμουν bullying – Ήμουν η χοντρή της τάξης, με έλεγαν παχύδερμο”
Ξαφνιάζει η πρώην παίκτρια του MasterChef με τις δηλώσεις της! Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η γνωστή πρώην παίκτρια του MasterChef σε τηλεοπτική της συνέντευξη ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Πρώην παίκτρια του MasterChef αποκαλύπτει: “Δεχόμουν bullying – Ήμουν η χοντρή της τάξης, με έλεγαν παχύδερμο” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitMasterchef - Μάγκυ Ταμπακάκη: "Ήμουν η χοντρή της τάξης, με έλεγαν παχύδερμο" - Η αποκάλυψη για το bullying [βίντεο]
Η πρώην παίκτρια του Masterchef μιλά για τον τρόπο που της συμπεριφέρονταν οι συμμαθητές της λόγω των παραπανίσιων κιλών.
Διαβάστε το στο thetoc.gr