Νίκος Γαλανός: «Όταν επέλεξα να παίξω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη μου είπε…»
11:42 - 24/11/2019
Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη μίλησε ο Νίκος Γαλανός, σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Νικόλιζα και […]
The post Νίκος Γαλανός: «Όταν επέλεξα να παίξω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη μου είπε…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι αποκαλύψεις του Νίκου Γαλανού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη
Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη μίλησε ο Νίκος Γαλανός, σε συνέντευξη στο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία.
«Η Τζένη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Γαλανός: Όταν επέλεξα να παίξω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη μου είπε…
Για τις αναμνήσεις που έχει από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη μίλησε ο Νίκος Γαλανός, στο Νίκο Νικόλιζα και το ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία.
«Η Τζένη Καρέζη με έβγαλε στο θέατρο, εντελώς τυχαία. Είχα πάει να παρακολουθήσω μια πρόβα και με φώναξε σε ένα διάλειμμα για να με ρωτήσει αν θέλω να παίξω. Άλλαξε έναν ηθοποιό που είχε και πήρα εγώ τον ρόλο. Στις πρόβες, από σεβασμό και μόνο, της μιλούσα στον πληθυντικό. Κάποια μέρα, λοιπόν, μου λέει: “Σε παρακαλώ, σταμάτα να μου μιλάς στον πληθυντικό. Είμαστε συνάδελφοι, παίζουμε μαζί πάνω στη σκηνή”. Κάναμε πολλά χρόνια θέατρο με την Τζένη. Και μετά ήρθε η Αλίκη.
Η αλήθεια είναι πως η Τζένη ήθελε να είμαι μαζί της. Ε
Διαβάστε το στο thestival.gr