Δημήτρης Ζερβουδάκης: «Παίζουμε κρυφτούλι με την κυβέρνηση»
15:43 - 13/01/2021
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης περιγράφει στο Docville τα παιχνίδια της κυβέρνησης με το μητρώο καλλιτεχνών, την επείγουσα βιοποριστική ανάγκη στην οποία βρίσκεται ο καλλιτεχνικός κόσμος της Θεσσαλονίκης και την πολιτική της «ανάπτυξης» η οποία εκχωρεί τους δημόσιους χώρους της πόλης και την ιστορική μνήμη σε ιδιωτικά συμφέροντα.
Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μ. Ρέντσι: Οι δυο υπουργοί μου παραιτούνται από την κυβέρνηση
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι ανακοίνωσε πριν λίγο οτι οι δυο υπουργοί και ο ένας υφυπουργός του κόμματός του, Ζωντανή Ιταλία, παραιτούνται απο την κυβέρνηση Κόντε."Δεν είναι εύκολη απόφαση, αλλά η κρίση έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Δεν παίζουμε [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΜ. Ρέντσι: Οι δυο υπουργοί μου παραιτούνται από την κυβέρνηση
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι ανακοίνωσε πριν λίγο οτι οι δυο υπουργοί και ο ένας υφυπουργός του κόμματός του, Ζωντανή Ιταλία, παραιτούνται απο την κυβέρνηση Κόντε. “Δεν είναι εύκολη απόφαση,…
Διαβάστε το στο politik.grΜ. Ρέντσι: Οι δυο υπουργοί μου παραιτούνται από την κυβέρνηση
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι ανακοίνωσε πριν λίγο οτι οι δυο υπουργοί και ο ένας υφυπουργός του κόμματός του, Ζωντανή Ιταλία, παραιτούνται απο την κυβέρνηση Κόντε.
Διαβάστε το στο analitis.gr