Όταν ο Τ.Μπάιντεν παραδεχόταν πως «εγώ είπα να βομβαρδιστεί το Βελιγράδι» (βίντεο)

10:21 - 13/01/2021

Τις τελευταίες ώρες έχει αναρτηθεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο δείχνει ένα debate της εποχής ανάμεσα σε Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ. Ο Μπαίντεν υποστηρίζει πως είναι αυτός που πρότεινε το βομβαρδισμό του Βελιγραδίου επί Δημοκρατικού Μπιλ Κλίντον. Μπάιντεν: Εγώ ήμουν αυτός που πρότεινε να βομβαρδίσουμε το Βελιγράδι, εγώ ήμουν αυτός που πρότεινε να στείλουμε Αμερικανούς πιλότους και ν΄ανατινάξουν όλες τις γέφυρες του Δρίνου Τραμπ: Koίτα το χάος που αυτοί δημιούργησαν στο Κοσσυφοπέδιο, εμείς μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε πολύ λίγο κόσμο, βέβαια εμείς παίζουμε (πετώντας) στα 75.000 πόδια στο αέρα ρίχνοντας βόμβες αλλά κοίταξε τι έχουμε κάνει σε αυτή τη γη-χώρα σε αυτούς τους ανθρώπους και τ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις