Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το «Έτερος Εγώ» και η υιοθεσία ενός παιδιού

08:03 - 13/01/2021

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το «Έτερος Εγώ» και η υιοθεσία ενός παιδιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το «Έτερος Εγώ», η μητέρα του που ζει στην Αγγλία και η υιοθεσία ενός παιδιού

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα και εξήγησε πως δεν υπάρχει μοναξιά στην προσωπική του ζωή 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ποιος είναι πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθεί;

Ο ηθοποιός μίλησε για το «Έτερος Εγώ», τη μητέρα του που ζει στην Αγγλία και για την υιοθεσία ενός παιδιού, και εξήγησε πως δεν υπάρχει μοναξιά στην προσωπική του ζωή.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το «χαστούκι» της ζωής, η υιοθεσία παιδιού και το «Έτερος Εγώ»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα βιώματα που τον καθόρισαν κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει μοναξιά στην προσωπική του ζωή. Αν και ο ίδιος δηλώνει πως δεν του αρέσουν οι συγκρίσεις, ο χαρακτηρισμός ως ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του, τον ακολουθεί. Ο βραβευμένος το 2020, για την […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το «χαστούκι» της ζωής, η υιοθεσία παιδιού και το «Έτερος Εγώ» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχασα το μέτρο και του είπα «τα κάλαντα»

Στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» βρέθηκε καλεσμένος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για κάποιες περιπτώσεις που […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Έχασα το μέτρο και του είπα «τα κάλαντα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Με θυμώνει όταν χάνω το δίκιο μου

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη για τα πράγματα που τον ωθούν εκτός εαυτού, ενώ αναφέρεται και στην απόκτηση ενός παιδιού.Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στα πράγματα που τον ωθούν εκτός εαυτού και είπε ότι «με θυμώνει η αγένεια, με θυμώνει η έλλειψη σεβασμού. Με θυμώνω όταν ξαφνικά χάνω το δίκιο μου γιατί κάτι που με πληγώνει μέσα μου δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις να το εκφράσω, όπως πρέπει και δυστυχώς πρέπει να σηκώσω τη φωνή μου ή να συμπεριφερθώ κάπως αμήχανα. Θυμώνω πολύ με μένα. Με πνίγει αυτό το πράγμα». Παράλληλα, μίλησε για την απόκτηση εν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αυτή είναι η αρρώστια μου»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πρωταγωνιστή της σειράς “Έτερος Εγώ” Ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Αυτός ο Άλλος” αποκαλύπτοντας τον κρυφό του πειρασμό αλλά και την επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί. «Ο πειρασμός που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι η ταχύτητα και το αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι μου είναι τα κλειδιά της μηχανής […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»