Κακοκαιρία: Σε εγρήγορση η Δυτική Μυτιλήνη - Πλημμύρισαν σπίτια σε Ερεσό και Σκουτάρο

02:18 - 13/01/2021

Η αποψινή νύχτα θα είναι δύσκολη στο λεκανοπέδιο της Καλλονής μετρά τη συνεχή έντονη καταιγίδα που πλήττει από αργά το…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακοκαιρία στη Θράκη: Πλημμυρισμένα 110.000 στρέμματα σε Έβρο και Ροδόπη

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το τελευταίο 24ωρο τη Θράκη, με αποτέλεσμα συνολικά 110.000 στρέμματα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κακοκαιρία: Σε εγρήγορση η Δυτική Μυτιλήνη – Πλημμύρισαν σπίτια σε Ερεσό και Σκουτάρο

Η αποψινή νύχτα θα είναι δύσκολη στο λεκανοπέδιο της Καλλονής μετρά τη συνεχή έντονη καταιγίδα που πλήττει από αργά το απόγευμα της Τρίτης (12/1) μεγάλο μέρος του νησιού. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ ένα σπίτι πλημμύρισε στην Ερεσό στο οποίο έμενε μια ηλικιωμένη. Η ηλικιωμένη γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί, ενώ πλημμύρισε και ένα σπίτι στο […] The post Κακοκαιρία: Σε εγρήγορση η Δυτική Μυτιλήνη – Πλημμύρισαν σπίτια σε Ερεσό και Σκουτάρο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Γατομπελάδες στην Ντάουνινγκ Στριτ - Ο πιο διάσημος ένοικος «απειλείται» από το σιβηριανό γατάκι

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους

Φοβερή παραδοχή κορυφαίου αξιωματούχου: Η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο