Γαλλία: Αποστολή στην ανατολική Μεσόγειο από το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle

20:48 - 12/01/2021

Το αεροπλανοφόρο θα αναπτυχθεί σε ανατολική Μεσόγειο και Ινδικό το πρώτο εξάμηνο του 2021 – Στόχος να ενισχυθούν οι γαλλικές δυνάμεις που μάχονται το ISIS

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποστολή σε ανατολική Μεσόγειο και Ινδικό για το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles-de-Gaulle θα αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο και στον Ινδικό Ωκεανό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, στο πλαίσιο της αποστολής Chammal στο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Αποστολή σε ανατολική Μεσόγειο και Ινδικό για το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γαλλία: Στην ανατολική Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle το πρώτο εξάμηνο του έτους

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles-de-Gaulle θα αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο και στον Ινδικό Ωκεανό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, στο…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Στην Ανατολική Μεσόγειο με το αεροπλανοφόρο «Charles-de-Gaulle» η Γαλλία

Στην επιβεβαίωση της είδησης ότι το επιβλητικό αεροπλανοφόρο «Charles-de-Gaulle» θα αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αποστολή στην Αν. Μεσόγειο για το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles-de-Gaulle θα αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο και στον Ινδικό Ωκεανό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, στο πλαίσιο της αποστολής Chammal στο Ιράκ και τη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας. Η υπουργός Φλοράνς Παρλί, μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας του κοινοβουλίου, είπε ότι η... The post Αποστολή στην Αν. Μεσόγειο για το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γαλλικό “μήνυμα”: Στην Ανατολική Μεσόγειο και τον Ινδικό το αεροπλανοφόρο Charles-de-Gaulle, το πρώτο εξάμηνο του 2021

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles-de-Gaulle θα αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο και στον Ινδικό Ωκεανό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Γαλλία: Στην ανατολική Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle το πρώτο εξάμηνο του έτους

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles-de-Gaulle θα αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο και στον Ινδικό Ωκεανό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, στο πλαίσιο της αποστολής Chammal στο Ιράκ και τη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας. Η υπουργός Φλοράνς Παρλί, μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας του κοινοβουλίου, είπε ότι η επόμενη αποστολή του αεροπλανοφόρου θα […] The post Γαλλία: Στην ανατολική Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle το πρώτο εξάμηνο του έτους appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Στην Ανατολική Μεσόγειο με το αεροπλανοφόρο «Charles-de-Gaulle» η Γαλλία

Στην επιβεβαίωση της είδησης ότι το επιβλητικό αεροπλανοφόρο «Charles-de-Gaulle» θα αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 προχώρησε σήμερα το υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας. Επίσης, το ίδιο διάστημα θα κάνει την εμφάνισή του και στον Ινδικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της αποστολής Chammal στο Ιράκ και τη Συρία. Η υπουργός Φλοράνς Παρλί, μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Οι γυναίκες με αυτό το χαρακτηριστικό έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή

Αγωνιστικό αυτοκίνητο βρέθηκε σε γκρεμό στο «Ράλλυ Σπριντ Μπράλου»

Κατερίνα Ζαρίφη: Ήθελα να αποτάξω τη θηλυκή μου πλευρά, η Ελένη Μενεγάκη μου έμαθε να φροντίζω την εικόνα μου

Η τακτική που μπορεί να κάνει κάθε άνθρωπο να αλλάξει γνώμη, σύμφωνα με τον ειδικό

Έλενα Τοπαλίδου: Θέλω να μου σπάσω τα μούτρα, έχω μάθει να με οδηγώ σε κίνδυνο

Πέντε 15χρονες ξυλοκόπησαν συνομήλική τους στο Ρέθυμνο - Συνελήφθη και το θύμα γιατί... τραβούσε βίντεο