Πόσο φαγητό πετάνε οι Έλληνες – Ποιο τρόφιμο καταλήγει περισσότερο στον κάδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έρευνα ΑΠΘ: Πόσο φαγητό πετούν οι Έλληνες - Το τρόφιμο που καταλήγει συχνότερα στα σκουπίδια
Τα ελληνική νοικοκυριά πετούν περισσότερο φαγητό από όσο νομίζουν, με μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα να κρατά τα πρωτεία
Διαβάστε το στο lifo.grΠόσο φαγητό πετάνε οι Έλληνες - Ποιο τρόφιμο καταλήγει περισσότερο στον κάδο
Έρευνα γύρω από το πόσο φαγητό πετάνε οι Έλληνες έκανε η διδάκτωρ στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Βασιλική Αϊτσίδου.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΣπαταλούν φαγητό τα ελληνικά νοικοκυριά – Ποια τρόφιμα καταλήγουν πρώτα στα σκουπίδια
Την ανάγκη να καλλιεργηθεί μεγαλύτερη κοινωνιο-οικολογική συνείδηση στα ελληνικά νοικοκυριά γύρω από τις επιπτώσεις της σπατάλης τροφίμων, αλλά και να ενισχυθούν σημαντικά οι αντιληπτικές τους ικανότητες «ώστε να μπορούν να συνειδητοποιούν άμεσα τις πράξεις τους κι έτσι να τις αποφεύγουν», υπογράμμισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Βασιλική Αϊτσίδου, διδάκτωρ στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΈρευνα: Πόσο φαγητό πετάνε οι Έλληνες – Ποιο τρόφιμο καταλήγει περισσότερο στον κάδο
Τι δείχνει η έρευνα για την ηλικία και την καταγωγή
Διαβάστε το στο ekriti.grΠόσο φαγητό πετάνε οι Έλληνες – Ποιο τρόφιμο καταλήγει περισσότερο στον κάδο
Ερευνα γύρω από το πόσο φαγητό πετάνε οι Έλληνες έκανε η διδάκτωρ στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Βασιλική Αϊτσίδου. Το βασικό συμπέρασμα της έρευνας που έκανε για τη σπατάλη τροφίμων στα ελληνικά νοικοκυριά, στο πλαίσιο διδακτορικής διατριβής που εκπόνησε (υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Όλγας Ιακωβίδου) είναι η ανάγκη να καλλιεργηθεί μεγαλύτερη κοινωνιο-οικολογική συνείδηση […]
Διαβάστε το στο dete.gr