Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες – «Έπιασα πάτο τότε, ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου»
11:03 - 12/01/2021
Στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε συνέντευξη η Λάουρα Νάργες, που μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη δυσκολότερη […]
The post Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες – «Έπιασα πάτο τότε, ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες: «Έπιασα πάτο, η χειρότερη χρονιά της ζωής μου»
Όλα όσα είπε η Λάουρα Νάργες σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Στο Happy Day έδωσε συνέντευξη η Λάουρα Νάργες και μίλησε για τη δυσκολότερη περίοδο της ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει η Λάουρα Νάργες: «Έπιασα πάτο, η χειρότερη χρονιά της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣυγκλονίζει η Νάργες: Πέθανε στα χέρια μου, ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου
Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον χαμό του πατέρα της αλλά και για τη μάχη της με τη βουλιμία εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η Λάουρα Νάργες. «Όταν έχασα τον μπαμπά μου ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Είχα πιάσει πάτο. Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Ο μπαμπάς μου πέθανε στα χέρια μου . Κάναμε πρεμιέρα με το “Πρωινό” και με πήρε η αδερφή μου και νόμιζα ότι ήθελε να μου πει πως με είδε και τέτοια… Και μου είπε ότι ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και είναι στο νοσοκομείο. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό μου δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί ως το βράδυ. Γύρισα αναγκαστικά στην Ελλάδα λόγω δουλειάς. Όλη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σ
Διαβάστε το στο spoilers