Το «Έτερος εγώ» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα δούμε στο Netflix;
11:52 - 11/01/2021
Αναμφίβολα, το «Έτερος εγώ» είναι μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών και κάνει πάταγο και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να δούμε το «Έτερος εγώ» στο Netflix. Όμως, είναι πιθανό κάτι τέτοιο; Η ελληνική αυτή σειρά που μας έχει καθηλώσει πολλές φορές στον καναπέ έχει μια υψηλού επιπέδου παραγωγή, προσεγμένη σκηνοθεσία […]
Το άρθρο Το «Έτερος εγώ» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα δούμε στο Netflix; εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναμένεται να σαρώσει: Η πρώτη ελληνική σειρά μπαίνει στο Netflix
Η ταινία «Έτερος Εγώ» έγινε έμπνευση για τη δημιουργία της σειράς «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» και, κατόπιν, του δεύτερου κύκλου με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις». Η δουλειά τόσο του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια όσο και των πρωταγωνιστών ήταν εξαιρετική και απέκτησε χιλιάδες fans στη χώρα μας. Αν μη τι άλλο, to the point η παραγωγής της Cosmote TV, η οποία πλέον… ανοίγει τα πανιά της για άλλες πολιτείες! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, υποδυόμενος τον εκκεντρικό εγκληματολόγο Λαΐνη, μαζί με τους Μάνο Βακούση, Τάσο Νούσια, Σπύρο Παπαδόπουλο, Πέτρο Λαγούτη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αλλά και τη Βίκυ Παπαδοπούλου, ετοιμάζονται για… διεθνή προβολή. Μιας και η αστυνομική μυθοπλασία made in Greece ήταν στα πρότυπ
Διαβάστε το στο spoilersΈτερος Εγώ: Πληροφορίες πως θα γίνει η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix (video)
Το Έτερος Εγώ έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των συνδρομητών της COSMOTE TV και όχι μόνο και οι πρώτες πληροφορίες πως θα μπει στο Netflix έχουν κάνει την εμφάνισή τους.
Διαβάστε το στο Το Έτερος Εγώ είναι πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη Ελληνική σειρά του Netflix
Το Έτερος Εγώ είναι πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη Ελληνική σειρά του Netflix Μετά τη σειρά Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές, για την οποία σας είχαμε γράψει την άποψη μας, είδαμε και γράψαμε για την άποψη μας σχετικά με τη νέα σειρά Έτερος Εγώ: Κάθαρσις. Στο ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου», η σειρά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr