Χειμερινές εκπτώσεις με κλειστά μαγαζιά - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

10:22 - 11/01/2021

Μέσω e-shop θα ξεκινήσουν από σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις. Αγωνιούν οι έμποροι με τα κλειστά μαγαζιά. Ξεκινάνε από σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις , οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.  Βέβαια, είναι τελείως διαφορετικές αφού καταστήματα και εμπορικά κέντρα είναι κλειστά ελπίζοντας πως τα επιδημιολογικά δεδομένα θα επιτρέψουν σύντομα την επαναφορά έστω του click away ή ακόμα καλύτερα την λειτουργία του click in shop. Μέχρι τότε βέβαια οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν παραγγελίες ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά από τα καταστήματα που διαθέτουν e-shop και να παραλαμβάνουν μέσω των εταιριών ταχυμεταφοράς.   Η ανησυχία εστιάζεται κυρίως στους κλάδους ένδ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις με τα μαγαζιά κλειστά – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Ξεκινάνε από σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις , οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Βέβαια, είναι τελείως διαφορετικές αφού καταστήματα και εμπορικά κέντρα είναι κλειστά ελπίζοντας πως τα επιδημιολογικά δεδομένα θα επιτρέψουν σύντομα την επαναφορά έστω του click away ή ακόμα καλύτερα την λειτουργία του click in shop. Μέχρι […] The post Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις με τα μαγαζιά κλειστά – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις… με κλειστά μαγαζιά

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, οι εκπτώσεις, με το λιανεμπόριο ωστόσο να είναι κλειστό. Αυτό σημαίνει πως οι αγορές από τους καταναλωτές μπορούν να γίνουν μόνο από τα καταστήματα που διαθέτουν e-shop, αφού και η δυνατότητα του click away, που υπήρχε κατά την περίοδο των γιορτών, έχει αρθεί λόγω του αυστηρότερου lockdown που ισχύει στη […] The post Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις… με κλειστά μαγαζιά appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά