Καφές. Αυξάνει τον κίνδυνο κατάγματος και οστεοπόρωσης;
08:00 - 11/01/2021
«Αληθεύει ότι ο καφές εξαντλεί τα αποθέματα ασβεστίου από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα τον μεγαλύτερο κίνδυνο κατάγματος και οστεοπόρωσης»; Για τους διατροφολόγους, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά σημεία αντιπαράθεσης και προβληματισμού. Η μεγάλη κατανάλωση καφέ έχει συνδεθεί στο πλαίσιο ορισμένων μελετών με τον αυξημένο κίνδυνο κατάγματος, ωστόσο άλλες μελέτες...
The post Καφές. Αυξάνει τον κίνδυνο κατάγματος και οστεοπόρωσης; appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης
Πολύ νωρίς από την έναρξη της πανδημίας διαπιστώθηκε ότι η σοβαρή νόσος COVID-19 εκτός από την προσβολή του αναπνευστικού συστήματος μπορεί να συνδυάζεται με μια…
Διαβάστε το στο onmed.grΗμικρανίες: Αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου
Οι ημικρανίες δεν κάνουν μόνο την καθημερινότητα μας ανυπόφορη. Μπορούν να προκαλέσουν και προβλήματα υγείας που δεν φανταζόμασταν. Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων δείχνει πως οι συνεχείς ημικρανίες μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία της καρδιάς και να αυξήσουν τον κίνδυνο για κολπική μαρμαρυγή. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας παρακολούθησαν 11.939 ανθρώπους χωρίς ιστορικό κολπικής μαρμαρυγής […]
The post Ημικρανίες: Αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr