Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Πρωτοφανής εξομολόγηση για το χωρισμό τους…

15:24 - 23/11/2019

Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης, όπου μίλησαν για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […] The post Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Πρωτοφανής εξομολόγηση για το χωρισμό τους… appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: H αποκάλυψη για το διαζύγιό τους 9 χρόνια μετά (βίντεο)

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Απίστευτη αποκάλυψη για το διαζύγιό τους, 9 χρόνια μετά! (photos)

Ποιος θα το περίμενε, πως εννέα χρόνια μετά το διαζύγιο Ελένης Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιου θα έβγαινε στη δημοσιότητα μία λεπτομέρεια που…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Πρωτοφανής εξομολόγηση για το χωρισμό τους (VIDEO)

Καλεσμένοι της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν ο Άρης Καβατζίκης και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο Άρης Καβατζίκης, αναφέρθηκε και στο πώς βίωσε από πολύ κοντά τους χωρισμούς της Ελένης Μενεγάκη, της Τζένης Μπαλατσινού και της Φαίης Σκορδά. «Με τρεις γυναίκες που έχω συνεργαστεί στην τηλεόραση, χώρισαν και οι τρεις. Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού. Δεν φταίω εγώ που χώρισαν. Τις χρονιές που χωρίσανε, τις έχω ζήσει. Ήμουν εκείνη τη χρονιά που η Ελένη χώρισε με τον Γιάννη. Ήταν μια περίεργη χρονιά γιατί έβλεπες μια γυναίκα, η οποία θρηνούσε κάτι που “έφευγε” και στο βλέμμα της ήταν γραμμένα τα πάντα. Μπορούσαμε να ψυχολογήσουμε σε τι κατάσταση ήταν η Ελένη

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»