Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: ” Είδα την παλάμη μου κομμάτια – κομμένη στη μέση”
11:21 - 09/01/2021
Σίγουρα όπως λέει και εκείνη στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Τα Νέα, το 2020 ήταν για την Έρρικα Πρεζεράκου η χρονιά που την άλλαξε για πάντα! Στη συνέντευξη που έδωσε η γνωστή αθλήτρια στην Κάλλια Καστάνη μιλάει για το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι και τη στιγμάτισε, για […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έρρικα Πρεζεράκου: Είδα την παλάμη μου κομμάτια, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα
Η πρώην αθλήτρια του στίβου συγκλονίζει όταν μιλάει για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: Είδα την παλάμη μου κομμάτια – Μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα
Για το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Είδα την παλάμη μου κομμάτια, δεν μπορώ να πιάσω πιρούνι ή να κρατήσω μολύβι»
Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το πώς συνέβη το ατύχημα πο είχε στις αρχές του Αυγούστου ανοιχτά της Κύθνου. Η πρώην αθλήτρια χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και εκεί υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά δεν έχει καταφέρει να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα με το χέρι της.
The post Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Είδα την παλάμη μου κομμάτια, δεν μπορώ να πιάσω πιρούνι ή να κρατήσω μολύβι» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζεi: «Είδα την παλάμη μου κομμάτια – Μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα»
Την πρώτη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για το 2021 παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο […]
The post Η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζεi: «Είδα την παλάμη μου κομμάτια – Μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: “Είδα την παλάμη μου κομμάτια – κομμένη στη μέση”
Lamianow.gr
Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: “Είδα την παλάμη μου κομμάτια – κομμένη στη μέση”
Σίγουρα όπως λέει και εκείνη στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Τα Νέα, το 2020 ήταν για την Έρρικα Πρεζεράκου η χρονιά που την άλλαξε για πάντα! Στη συνέντευξη που έδωσε η γνωστή αθλήτρια στην Κάλλια Καστάνη μιλάει για το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι και τη στιγμάτισε, για […]
Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: “Είδα την παλάμη μου κομμάτια – κομμένη στη μέση”
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΈρρικα Πρεζεράκου: Είδα την παλάμη μου κομμάτια, μύες, σάρκες, όλα μια ματωμένη μάζα
Για το σοβαρό ατύχημα που είχε το καλοκαίρι και της άλλαξε τη ζωή μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου. «Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου». Όσον αφορά στη στιγμή του σοβαρού ατυχήματος στην Κύθνο, η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει με την περιγραφή της: «Είχα μόλις φτάσει στην Κύθνο για διακοπές και ήταν το πρώτο πρωινό σ
Διαβάστε το στο spoilers