Συγκλονίζει η Λίτσα Πατέρα: “Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου έμεινα παράλυτη, θεραπεύτηκα από θαύμα”

18:09 - 08/01/2021

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή To άρθρο Συγκλονίζει η Λίτσα Πατέρα: “Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου έμεινα παράλυτη, θεραπεύτηκα από θαύμα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκαλύψεις ζωής από την Λίτσα Πατέρα! Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου έμεινα παράλυτη, θεραπεύτηκα από θαύμα

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη η Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος άνοιξε την καρδιά της και μίλησε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος της και παραλίγο να την αφήσει παράλυτη. Τι κρατάτε από το δικό σας απολογισμό ζωής; Τα πάντα. Τόσο τις λανθασμένες, όσο και τις σωστές στιγμές μου. Πάνω απ’ όλα αποδέχομαι και συγχωρώ τον εαυτό μου για τα λάθη μου. Παίρνω το εκάστοτε μάθημά μου και χαράζω ένα πιο ανθρώπινο νέο δρόμο στη ζωή μου. Όταν παρατηρούμε και αναγνωρίζουμε τα λάθη μας είμαστε κερδισμένοι. Το κακό έρχεται όταν δεν βλέπουμε τα κακές επιλογές μας. Και αυτό γιατί δε βελτιωνόμαστε, δεν γιν

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»