Δομοκός: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σεξουαλική επίθεση και η δολοφονία

14:45 - 08/01/2021

Αυτή είναι η μικρή τσίγκινη καλύβα στον Παλαμά Δομοκού, στην οποία διέμεναν οι δυο Πακιστανοί βοσκοί και μέσα στην οποία όπως εκτιμά η αστυνομία, έγινε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δομοκός: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σεξουαλική επίθεση και η δολοφονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δομοκός: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σeξουαλική επίθεση και η δολοφονία

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Παλαμάς Δομοκού: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σεξουαλική επίθεση και η δολοφονία

Lamianow.gr Παλαμάς Δομοκού: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σεξουαλική επίθεση και η δολοφονία Αυτή είναι η μικρή τσίγκινη καλύβα στον Παλαμά Δομοκού, στην οποία διέμεναν οι δυο Πακιστανοί βοσκοί και μέσα στην οποία όπως εκτιμά η αστυνομία, έγινε μια φρικτή δολοφονία. Ο ένας από τους δυο, μεθυσμένος εμφανίζεται – όπως πληροφορείται αποκλειστικά το newsit.gr – σε βιντεοκλήση να παρενοχλεί σεξουαλικά τον άλλον, γνωστοποιώντας μάλιστα την στιγμή εκείνη τις επιθετικές […] Παλαμάς Δομοκού: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σεξουαλική επίθεση και η δολοφονία LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δομοκός: «Ζωντανά» σε βιντεοκλήση η σεξουαλική επίθεση και η δολοφονία

Αυτή είναι η μικρή τσίγκινη καλύβα στον Παλαμά Δομοκού, στην οποία διέμεναν οι δυο Πακιστανοί βοσκοί και μέσα στην οποία όπως εκτιμά η αστυνομία, έγινε μια φρικτή δολοφονία. Ο ένας από τους δυο, μεθυσμένος εμφανίζεται – όπως πληροφορείται αποκλειστικά το newsit.gr – σε βιντεοκλήση να παρενοχλεί σεξουαλικά τον άλλον, γνωστοποιώντας μάλιστα την στιγμή εκείνη τις επιθετικές […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»

Ανδρέας Μικρούτσικος και Ματίνα Παγώνη σε ανεπανάληπτα στιγμιότυπα με Bella Ciao και φιλοφρονήσεις

Κατερίνα Λιόλιου: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, μάλλον θα ήμουν καθηγήτρια πανεπιστημίου»