Γιάννης Πάριος: «Το κουβαλάω που δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανό τον πατέρα μου»
17:27 - 07/01/2021
«Το πρώτο μας μεροκάματο το δίναμε στη μάνα μας, να το κάνει πετρογκάζ για να φάμε» θυμήθηκε ο σημαντικός Έλληνας τραγουδιστής, μιλώντας για τα αδέλφια του
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Πάριος: «Το κουβαλάω που δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανό τον πατέρα μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και τον Ανδρέα Ροδίτη, βρέθηκε ο Γιάννης Πάριος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε με συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα του.
Το άρθρο Γιάννης Πάριος: «Το κουβαλάω που δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανό τον πατέρα μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιάννης Πάριος – Η απώλεια που του στοίχισε: «Το κουβαλάω που δεν μπόρεσα να τον κρατήσω ζωντανό»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και τον Ανδρέα Ροδίτη, βρέθηκε ο Γιάννης Πάριος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε με συγκίνηση για την απώλεια του πατέρα του. «Έπρεπε να παίρνουμε στον πατέρα μας κάθε ημέρα μια ειδική ένεση για να μην πονάει. Θυμάμαι ότι έπαιρνα μεροκάματο στη ”Νεράιδα” που με έβαλε ο ‘’άγιος πατέρας’’ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιάννης Πάριος: Κουβαλάω ότι μπόρεσα να κρατήσω ζωντανό τον πατέρα μου
Ο Γιάννης Πάριος μιλάει για το παράπονο που έχει από τον εαυτό του και αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο πατέρας του.Ο Γιάννης Πάριος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και αναφέρθηκε στο πατέρα του.
Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχει παράπονο το γεγονός πως δεν μπόρεσε να κρατήσει ζωντανό τον πατέρα του, καθώς είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.
«Έπρεπε να παίρνουμε στον πατέρα μας κάθε μέρα μια ειδική ένεση για να μην πονάει. Θυμάμαι ότι έπαιρνα μεροκάματο στη “Νεράιδα” που με έβαλε ο “άγιος πατέρας” μου ο Γιώργος Κατσαρός 300 δραχμές το βράδυ, δεν είχε ρεπό τότε, αλλά η ένεση έκανε 1250 δραχμές. Το θυμάμαι ακόμα. Ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο» θυμήθηκε ο ίδιος.
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr