Ευθύμης Ζησάκης: “Ποτέ δεν είπα ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν είναι αυτός που είναι”
19:27 - 22/11/2019
Στην κάμερα του Πρωινού και την Μαρία Κοκολάκη μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης με αφορμή την παράσταση “Η εκδίκηση της ηλίθιας” […]
The post Ευθύμης Ζησάκης: “Ποτέ δεν είπα ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν είναι αυτός που είναι” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευθύμης Ζησάκης: Ποτέ δεν είπα ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν είναι αυτός που είναι
Για την τηλεοπτική του αποχή την φετινή σεζόν, την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και την ματαίωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Σπυρόπουλο, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την Μαρία Κοκολάκη, ο Ευθύμης Ζησάκης.
“Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις τις οποίες δεν θεώρησα ότι σε αυτή την φάση μπορώ να υποστηρίξω” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης για το γεγονός πως δεν τον βλέπουμε σε κάποιο σίριαλ αυτή τη χρονιά ενώ παραδέχθηκε, “Έχασα 14 κιλά. Ένιωσα και θεώρησα ότι αυτός ο προγραμματισμός, στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, είναι αυτός που θέλω”.
Όσον αφορά το κομμάτι της παρουσίασης, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος. “Δεν θα ήμουν ξανά σε κάποιο πάνελ εκπομπής γιατί στο μυαλό μου έχε
Διαβάστε το στο thestival.gr