Τάνια Τρύπη: “Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας”
18:42 - 22/11/2019
Την Τάνια Τρύπη συνάντησε η κάμερα των Κου Κου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή της στη […]
The post Τάνια Τρύπη: “Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάνια Τρύπη: Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας
«Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤάνια Τρύπη: Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας
Η Τάνια Τρύπη τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος και εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤάνια Τρύπη: Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας
Για την επιτυχία του σίριαλ Κόκκινο Ποτάμι, την απόφαση να γίνει χορτοφάγος καθώς και τις δύσκολες οικονομικές περιόδους που πέρασε, μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η Τάνια Τρύπη.
“Εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάνια Τρύπη για να προσθέσει, “Απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ… ευγενικό τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω”.
Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε την αγάπη στα τατουάζ σε συνδυασμό με την χορτοφαγία της. “Έχω 4 τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζ
Διαβάστε το στο thestival.grΤάνια Τρύπη: «Η ζωή μου δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή μίας αγελάδας»
Η Τάνια Τρύπη μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και αναφέρθηκε στην αλλαγή της στάσης ζωής της και στην απόφασή της να γίνει vegan.
The post Τάνια Τρύπη: «Η ζωή μου δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή μίας αγελάδας» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ vegan Τάνια Τρύπη δηλώνει «η ζωή μου δεν έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας»
Η Τάνια Τρύπη εξήγησε πότε και γιατί σταμάτησε να τρώει τα ζώα και τα παράγωγά τους
Διαβάστε το στο lifo.gr