Ο Μάριος Φραγκούλης εξομολογείται για τη Ρένα Βλαχοπούλου – «Μου είπε… από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»
08:15 - 06/01/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος απάντησε και για την θεία του, τη […]
The post Ο Μάριος Φραγκούλης εξομολογείται για τη Ρένα Βλαχοπούλου – «Μου είπε… από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάριος Φραγκούλης: Η Ρένα Βλαχοπούλου μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά
Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει για τη σχέση που είχε με τη θεία του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Μάριος Φραγκούλης για Ρένα Βλαχοπούλου: Μου είπε, από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά
«Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο… »
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τη...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την θεία του, τη Ρένα Βλαχοπούλου.
«Η...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜάριος Φραγκούλης για Βλαχοπούλου: Η θεία Ρένα μου είχε πει «δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά από μένα, αλλά μόνος σου»
Ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, στην ΕΡΤ, το βράδυ της Τρίτης.
The post Μάριος Φραγκούλης για Βλαχοπούλου: Η θεία Ρένα μου είχε πει «δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά από μένα, αλλά μόνος σου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Μάριος Φραγκούλης αποκαλύπτει για τη Ρένα Βλαχοπούλου: “Ή θεία μου ήταν “σφιχτή”, μου είπε ότι δεν θα βγάλω ποτέ λεφτά από εκείνη”
Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” και μεταξύ άλλων μίλησε για
To άρθρο Ο Μάριος Φραγκούλης αποκαλύπτει για τη Ρένα Βλαχοπούλου: “Ή θεία μου ήταν “σφιχτή”, μου είπε ότι δεν θα βγάλω ποτέ λεφτά από εκείνη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜάριος Φραγκούλης: Η Ρένα Βλαχοπούλου μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά
Ο Μάριος Φραγκούλης μίλησε για τη θεία του Ρένα Βλαχοπούλου και για το αν ήταν «σφιχτή» στα οικονομικά, ενώ μοιράστηκε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.Ο Μάριος Φραγκούλης έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο σπουδαίος τενόρος έκανε έναν απολογισμό της έως τώρα πορείας του και ξεδίπλωσε τα σχέδιά του για το μέλλον, μεταξύ των οποίων και η πρώτη συνεργασία του με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα.
Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις θείες του, Ρένα Βλαχοπούλου και Μάγια Μελάγια, τις πρώτες αναμνήσεις του από την Αφρική και το μεγάλο πλήγμα της εγκατάλειψης από τους γονείς του, σε μ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜάριος Φραγκούλης: Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ξεκάθαρη – Δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά από μένα
Μάριος Φραγκούλης: Ο διεθνούς φήμης τενόρος μίλησε για την θεία του Ρένα Βλαχοπούλου, για την καλλιτεχνική του πορεία και για την σκέψη του να υιοθετήσει παιδί.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜάριος Φραγκούλης: Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ξεκάθαρη – Δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά από μένα
Μάριος Φραγκούλης: Ο διεθνούς φήμης τενόρος μίλησε για την θεία του Ρένα Βλαχοπούλου, για την καλλιτεχνική του πορεία και για την σκέψη του να υιοθετήσει παιδί.
Διαβάστε το στο