ΗΠΑ: Επεισόδια στην Ουάσινγκτον λίγο μετά την αποφυλάκιση του ηγέτη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Proud Boys»-Δείτε βίντεο

06:15 - 06/01/2021

Το αμερικανικό Κογκρέσο συνεδριάζει σήμερα για να κυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του εκλεκτορικού σώματος των ΗΠΑ, να οριστικοποιήσει τη νίκη του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στις εκλογές που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγρια επεισόδια στην Ουάσινγκτον μετά την αποφυλάκιση του ηγέτη των ακροδεξιών «Proud Boys»

Ο ηγέτης της αμερικανικής ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys («Περήφανα αγόρια») αφέθηκε ελεύθερος χθες Τρίτη, μία ημέρα αφού συνελήφθη και μία ημέρα προτού οι οπαδοί του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ συγκεντρωθούν στην Ουάσινγκτον για να διαδηλώσουν εναντίον του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου. Πλάνα που μεταδόθηκαν χθες εικονίζουν τον... The post Άγρια επεισόδια στην Ουάσινγκτον μετά την αποφυλάκιση του ηγέτη των ακροδεξιών «Proud Boys» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Αμαλιάδα: Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Στις καλαμιές είχε κρύψει τα 2 κιλά χασίς

Πειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα

Φοβάται το τέλος του κόσμου αλλά δηλώνει αισιόδοξος: Ο Τζόσουα Οπενχάιμερ μιλάει για τo «The End» του, την ταινία λήξης στο 65ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Κώστας Μαρτάκης: Όταν ήμουν μοντέλο, δεν μου άρεσε που έμπαινα μέσα και μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου»

Χρόνιοι ασθενείς: Ποιες ακριβές θεραπείες θα παίρνουν από τα φαρμακεία της γειτονιάς