Χαρίτσης για Folli Follie: «Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω υπόθεση»

15:00 - 05/01/2021

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων  επιμένεις πως δεν έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαρίτσης : Ουδεμία σχέση έχω με τη Folli Follie

Επαναλαμβάνει με κατηγορηματικότητα πως ουδεμία σχέση έχει με τη Folli Follie ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης ενώ με αφορμή την έλευση της δικογραφίας στη Βουλή υπογραμμίζει ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Χαρίτσης: Ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση της Folli Follie

Με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, για τις εξελίξεις με την υπόθεση της Folli Follie, ύστερα και από τη μεταβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή. Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε: «Όσα είχα δηλώσει εξαρχής, σχετικά με την υπόθεση της εταιρείας FOLLI FOLLIE, επαναλαμβάνω ρητά και κατηγορηματικά και σήμερα. Ουδεμία σχέση είχα ή […]

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Επίθεση της Ρωσίας με drones στην Οδησσό - Στοχεύουν σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο ντράμερ των Jam, Ρικ Μπάκλερ

Champions League: Οι αντίπαλοι των Μπάγερν, Μπενφίκα, Μπριζ και Φέγενορντ στους «16»

Τραμπ σε Ζελένσκι: Θέλεις θέση στις διαπραγματεύσεις; Πήγαινε σε εκλογές

Τρία χρόνια ειχατε θέση στις συζητήσεις, λέει ο Τραμπ στους προδομένους Ουκρανούς και τους καλεί να πάνε σε εκλογές

Μήνυμα του Τραμπ στους «προδομένους» Ουκρανούς: Τρια χρόνια είχατε θέση στις συζητήσεις