Άγγελος Μπράτης: Ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ
06:15 - 05/01/2021
Ο Άγγελος Μπράτης δίνει την δική του απάντηση κι αναφέρει ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, δεν του μοιάζει.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγγελος Μπράτης για Χρήστο Ταραντίλη: Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ
Με χιούμορ ο σχεδιαστής μόδας σχολιάζει την... ομοιότητά τους
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΆγγελος Μπράτης: Πώς σχολίασε τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη και την ομοιότητά τους;
Από χθες, το twitter ξεκίνησε να τρολάρει το πόσο μοιάζει ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης
To άρθρο Άγγελος Μπράτης: Πώς σχολίασε τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη και την ομοιότητά τους; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑγγελος Μπράτης για τον Χρήστο Ταραντίλη: Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ
Ο νέος Κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στον ανασχηματισμό. Ο Χρήστος Ταραντίλης στην πρώτη του χθες παρουσία μπροστά στην κάμερα για την ανακοίνωση του νέου Κυβερνητικού σχήματος έβαλε φωτιά στο twitter με το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφαλώνει στο no1 των trends. Μπράτης για Ταραντίλη Οι χρήστες των σόσιαλ μίντια παρομοίασαν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆγγελος Μπράτης για Χρήστο Ταραντίλη: Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ
Με χιούμορ ο σχεδιαστής μόδας σχολιάζει την… ομοιότητά τους. Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε χθες την πρώτη εμφάνισή του και ανακοινώνοντας τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός. Από την πρώτη στιγμή τα σχόλια άρχισαν να παίρνουν φωτιά ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να γράψουν στο Twitter ότι είναι ίδιος ο Άγγελος Μπράτης …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr