ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ηγέτης ακροδεξιάς οργάνωσης στην Ουάσινγκτον

05:39 - 05/01/2021

Ο ηγέτης της αμερικανικής ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys («Περήφανα αγόρια») συνελήφθη χθες Δευτέρα στην Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε η αστυνομία...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ηγέτης της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys – Φόβοι για βίαια επεισόδια

Ο ηγέτης της αμερικανικής ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys («Περήφανα αγόρια») συνελήφθη χθες Δευτέρα στην Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε η αστυνομία, δύο ημέρες πριν από τη διαδήλωση εναντίον της κύρωσης από το Κογκρέσο της εκλογής του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ. Ο Ενρίκε Τάριο, 36 ετών, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος το οποίο... The post ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ηγέτης της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys – Φόβοι για βίαια επεισόδια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

ΗΠΑ: Συνελήφθη στην Ουάσινγκτον ηγέτης ακροδεξιάς οργάνωσης

Ο ηγέτης της αμερικανικής ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys («Περήφανα αγόρια») συνελήφθη χθες Δευτέρα στην Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε η αστυνομία, δύο ημέρες πριν από τη διαδήλωση εναντίον της κύρωσης από το Κογκρέσο της εκλογής του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

ΗΠΑ: Σύλληψη του ηγέτη της ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys στην Ουάσιγκτον

H αστυνομία φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει βίαια επεισόδια στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται ενόψει της κύρωσης από το Κογκρέσο της εκλογής του Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε το στο real.gr

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ηγέτης των ακροδεξιών Proud Boys στην Ουάσιγκτον (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ  Ο ηγέτης της αμερικανικής ακροδεξιάς οργάνωσης Proud Boys («Περήφανα αγόρια») συνελήφθη χθες Δευτέρα στην Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε η αστυνομία, δύο ημέρες πριν από τη διαδήλωση εναντίον της κύρωσης από το Κογκρέσο της εκλογής του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ. Ο Ενρίκε Τάριο, 36 ετών, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του για τη συμμετοχή του στην καταστροφή ενός πανό με το σύνθημα Black Lives Matter («Οι ζωές των μαύρων μετράνε») που ανήκε σε εκκλησία της αμερικανικής πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια προηγούμενης διαδήλωσης, τη 12η Δεκεμβρίου, όταν είχαν ξεσπάσει βίαια επεισόδια. Γεννημένος στη Μικρή Αβάνα, στο Μαϊάμι, ο Τάριο, που δηλώνει «Αφροκουβ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

ΗΠΑ: Σύλληψη ηγέτη ακροδεξιάς οργάνωσης στην Ουάσινγκτον

Γεννημένος στη Μικρή Αβάνα, στο Μαϊάμι, ο Τάριο, που δηλώνει "Αφροκουβανός", κατηγορείται για καταστροφή περιουσίας της εκκλησίας των μεθοδιστών Asbury United.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο αρχηγός της ακροδεξιάς φιλο-Τραμπικής οργάνωσης Proud Boys

Η αστυνομία της Ουάσινγκτον έκανε σαφές ότι ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια, ειδικά από πλευράς οργανώσεων όπως η Proud Boys. The post ΗΠΑ: Συνελήφθη ο αρχηγός της ακροδεξιάς φιλο-Τραμπικής οργάνωσης Proud Boys appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

ΗΠΑ: Ο ηγέτης ακροδεξιάς οργάνωσης συνελήφθη στην Ουάσινγκτον

ΗΠΑ: Ο ηγέτης ακροδεξιάς οργάνωσης συνελήφθη στην Ουάσινγκτον Tue, 05/01/2021 - 07:38

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Συνελήφθη ο ηγέτης των ακροδεξιών Proud Boys που στηρίζουν τον Τραμπ

Τη στιγμή που η Ουάσινγκτον ετοιμάζεται για την τελευταία δύσκολη ημέρα της προεδρίας Τραμπ, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Ενρίκε Τάριο, υπό τον φόβο βίαιων επεισοδίων αύριο στην πρωτεύουσα.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο