Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο – “Δε νομίζω… Δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ”

20:51 - 04/01/2021

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε σήμερα την πρώτη εμφάνισή του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα σχόλια άρχισαν ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο – “Δε νομίζω… Δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Μπράτης: Ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ

Ο Άγγελος Μπράτης δίνει την δική του απάντηση κι αναφέρει ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, δεν του μοιάζει.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός και έξυπνος»

Σήμερα Δευτέρα ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε σήμερα την πρώτη εμφάνισή του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα σχόλια άρχισαν να παίρνουν φωτιά καθώς αρκετοί έσπευσαν να πούνε στο Twitter ότι είναι ίδιος ο Άγγελος Μπράτης ενώ το το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφάλωσε στο no1 των trends. The post Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός και έξυπνος» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ματιέ Βαλμπουενά: «Θα ήθελα να μείνω κοντά στον Ολυμπιακό όταν τελειώσω την καριέρα μου»

Η Μισέλ Γουίλιαμς έγινε μαμά για 4η φορά μέσω παρένθετης μητέρας

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Δεν ξαναπάτησα στην ΕΡΤ γιατί έφυγα με πολύ άσχημο τρόπο

Handelsblatt: Είναι ασφαλείς στις ΗΠΑ οι 3.552 τόνοι χρυσού της Γερμανίας;

Ο Ντόναλντ Τραμπ πληρώνει δικαστικά έξοδα 741.000 ευρώ για αγωγή σε βάρος ενός πρώην κατασκόπου    

Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου: Ανησυχίες για συρρίκνωση του όγκου εμπορευματικών συναλλαγών κατά 1% φέτος