Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο – “Δε νομίζω… Δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ”
20:51 - 04/01/2021
Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε σήμερα την πρώτη εμφάνισή του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα σχόλια άρχισαν ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο – “Δε νομίζω… Δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγγελος Μπράτης: Ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ
Ο Άγγελος Μπράτης δίνει την δική του απάντηση κι αναφέρει ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, δεν του μοιάζει.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Άγγελος Μπράτης απαντά για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός και έξυπνος»
Σήμερα Δευτέρα ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, έκανε σήμερα την πρώτη εμφάνισή του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα σχόλια άρχισαν να παίρνουν φωτιά καθώς αρκετοί έσπευσαν να πούνε στο Twitter ότι είναι ίδιος ο Άγγελος Μπράτης ενώ το το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφάλωσε στο no1 των trends.
The post Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός και έξυπνος» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr