Στο νοσοκομείο ο Larry King με κορονοϊό

09:00 - 03/01/2021

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται ο Larry King. Ο 87χρονος δημοφιλής παρουσιαστής βρίσκεται στο Cedars Sinai To άρθρο Στο νοσοκομείο ο Larry King με κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Larry King: Στο νοσοκομείο με κορoνοϊό

Σε νοσοκομείο του Los Angeles νοσηλεύεται με κορωνοϊό, ο Αμερικάνος παρουσιαστής Larry King σύμφωνα με τα ξένα μέσα. Ο διάσημος παρουσιαστής έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με την υγεία του, ενώ και τα 87α γενέθλια του τον περασμένο Νοέμβριο τα πέρασε στο νοσοκομείο, έχοντας κάποιες επιπλοκές, όπως στο αίμα του.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»