Ο Ρένος Χαραλαμπίδης εξομολογείται – «Όσες φορές “τα έχωσα”, δεν βγήκε αποτέλεσμα»

09:03 - 02/01/2021

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέφερε, μέσα […] The post Ο Ρένος Χαραλαμπίδης εξομολογείται – «Όσες φορές “τα έχωσα”, δεν βγήκε αποτέλεσμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όσες φορές “τα έχωσα”, δεν βγήκε αποτέλεσμα»

ΕΛΛAΔΑ  "Πρέπει να βλέπω το ταξίδι της ζωής μου σε βάθος χρόνου, κι όχι για το τι συμβαίνει αυτή την εποχή" τονίζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέφερε, μέσα σε όλα, πως πια δεν μπαίνει σε μαύρες λίστες ενώ εξήγησε πως του πήρε δέκα χρόνια «από κομπάρσος, από 5ος, 4ος ρόλος, 3ος, 2ος και στη συνέχεια να γίνει πρωταγωνιστής». Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραδέχθηκε πως «δύσκολα πια μπαίνω σε “μαύρη λίστα”, με την έννοια ότι παίζω 30 χρόνια, είμαι από τους παλαιότερους της γενιάς μου. Όχι, δεν μπήκα ποτέ σε “μαύρη λίστα”, όμως χάλασε το κλίμα της δουλειάς,

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»